MENÜ

online hitelek
 
    


Adósságrendező

 

 Magasak a havi törlesztőrészletei és csökkenteni szeretné a kiadásai?

A banki szigorítások ellenére továbbra is kedvező Forint, Euró és CHF alapú hitelekkel állunk ügyfeleink rendelkezésére.

 

Adósságrendező hitel, hogy egyenesbe kerüljön. Dolgozza össze hiteleit és minden eddigi hitele egy korszerű és kedvező konstrukcióba kerülhet. Ön ezzel csak nyerhet, mert 1 helyre törleszt, és jelentős havi kiadásokat tud így lefaragni. Az adósságrendező hitel elérhető svájci frank, euró és forint alapon. Előbbi kettő olcsó de kockázatos hitel, utóbbi a biztos de drágább megoldás. Az adósság rendező hitel jelenlegi hiteleinek megoldása lehet, ha egy olcsóbb részletre vágyik, és megfelelő ingatlannal rendelkezik. Minden esetben akkor igényeljen ilyen konstrukciójú hitelt, ha már nincs más lehetősége. Ugyanis az adósság rendező hitel alapkövetelménye a megfelelő forgalomképes ingatlan.

Ha már az ingatlanon található egy kedvező jelzálog hitel, akkor nem feltétlenül biztos, hogy jelenlegi hiteleit ennek felbontásával érdemes átdolgoznia. Az adósságrendező hitel minden esetben csak jelzálog alapú lehet, tehát minden hitelét 1db jelzálog típusú hitelbe sűrítjük össze. Ez azzal járhat, hogy jelenlegi kedvező hitele, később drágább lesz, de a hitelekre fordított havi megtakarítása mégis olcsóbb lesz a későbbiekben.
Meglévő devizahitel alapú jelzáloghitelünk kiváltása nem feltétlenül jó megoldás. Mindenképpen első körben beszéljünk bankunkkal, és próbáljunk könnyítést kérni terheinkre. Ha ez nem működik, akkor is arra figyeljünk, hogy az adósság rende

Hogyan ne használjuk az adósságrendező hitelt?


Minden esetben a kedvezőbb hitel, csak jelzálog alapú lehet. Az ingatlanok pénzpiaci forgalomképes értéke az Ön hitelének záloga. Így egy személyi hitel, ami jövedelem alapú, nem lehet megfelelő megoldás. A személyi hitelek esetében a fedezet a jövedelem, ami egy ilyen összegű hitel esetében sajnos nem megfelelő minőségű és kondíciójú.
Minden hitel esetében a legfontosabb, hogy a törlesztő részletek tervezhetőek, és a hitel költségei kedvezőek legyenek. Ebben segíthet az onlinhitelek.com csapata.

Miben tudunk Önnek segíteni?

Munkatársaink a telefon hívást követően megkeresik Önnek az Ön számára elérhető adósságrendező terméket. Ha van ilyen, akkor biztos lehet benne, hogy a segítség részünkről adott, és számíthat szakértelmünkre.


 


Legyen Ön is ügyfelünk, legyen Ön is elégedett! Keressen minket bizalommal!


PARTNEREINK


         


 

 

 

 

HÍREK

Devizahitel tiltásról minden banknak más jut az eszébe

-2010.07.02.

Továbbra is teljes a káosz a devizahitelpiacon, a bankok ugyanis nem egységesen értelmezték Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter szavait

bővebben...


Vége a devizahitelezésnek!
-2010-07-02 

Összhangban a tegnapi kormányszóvivői tájékoztatón elhangzottakkal, a forinttól eltérő devizanemű, lakossági és mikrovállalati jelzáloggal fedezett hitelek esetében azonnali intézkedéseket léptet hatályba az Erste Bank Hungary Nyrt.

bővebben...


Összeomlik a lízingpiac? 7,5 Mrd Ft bankadóra számíthat a veszteséges lízingszektor

-2010-06-29 
A lízing szektor az előzetes egyeztetések szerint mintegy 7,5 Mrd Ft bankadóra számíthat, ami nagyon nehéz helyzetbe hozhatja a lízingcégeket. A Lízingszövetség tagjai a 2009-es évet 24 milliárd forint veszteséggel zárták, miközben összesített jegyzett tőkéjük 15%-kal, 66 Mrd Ft-ra csökkent.

bővebben...


A bankadó miatt széteshet a lízingpiac?
- 2010.06.26.

Az előzetes információk alapján a lízingszektor hozzávetőlegesen 7,5 milliárd forint összegű bankadó megfizetésére számíthat, ami rendkívül nehéz helyzetet teremtene a lízingcégek számára. A Lízingszövetség tagjai tavaly 24 milliárd...

bővebben...


Az AXA megszünteti a deviza alapú hitelek
- 2010.06.26.

Az AXA Bank bejelentette, hogy nem sokkal a svájci frank alapon történő hitelnyújtás felfüggesztése után megszünteti...

bővebben


Továbbra is van igény a fogyasztási hitelekre
- 2010.06.26.

Milyen szempontokat tartanak lényegesnek a hitelfelvevők fogyasztási kölcsön igénylésekor? Kedvező kamat, gyors hitelügyintézés, kevés adminisztráció, egyszerű előzetes hitelbírálat, újratöltődő hitelkeret. 

 

Hírek

 • Adómentes munkáltatói támogatás! További segítség a devizahiteleseknek
  2011-11-30 08:47:38

  A Fidesz szóvivője csütörtöki sajtótájékoztatóján bejelentette, hogy a munkaadók adómentes támogatást adhatnak dolgozóiknak 7,5 millió forintig a rögzített árfolyamú végtörlesztésre .

   

  tovább...

 • Téli lakás- és jelzáloghitel akció
  2011-11-30 08:39:31

  Kiemelt partnerünknél nincs megállás! Télen is különleges kedvezményekkel állnak lakásvásárlási vagy szabad felhasználású hitelt felvenni szándékozó ügyfeleink rendelkezésére.

  Az akció részletei:

  • Elengedik a hitelbírálat díját mind lakás-, mind szabad felhasználású hitelnél
  • Átvállalják az értékbecslés díját, az összes ingatlanfedezetre – előzetesen sem merül fel!
  • Elengedik a TAKARNET lekérdezés díját befogadáskor az összes ingatlanfedezetre

  Tovább...

Asztali nézet