MENÜ

online hitelek
 
                BAR listára került? Elutasítják hitelkérelmét?

                 Mi segítünk megtalálni a megoldást!Cégünk ingatlanalapon jelzáloghitelezéshez kapcsolódó tevékenységet végez magánszemélyek részére, magántulajdonban lévő ingatlanfedezetre jelzáloghitelt biztosít 1M - 70M forintig, deviza (CHF, EUR) és HUF alapon.


A problémamentes ügyfelektől kezdve (20 éves, deviza alapú hitel, bármilyen ingatlanterheléssel rendelkező ügyfélnek (BAR, végrehajtás, osztrákhitel magánhitel, APEH-tartozás, illetékhivatal, köztartozások, közüzemi elmaradások stb.) tudunk megoldást ajánlani, amennyiben megfelelő ingatlanfedezettel rendelkezik. (Vályog illetve vegyes építésű ingatlanra nem vonatkozik az ajánlat.)

Az egyszerűsített hitelbírálat megengedi, hogy hivatalos munkáltatói jövedelemigazolás benyújtása nélkül is tudjunk hitelt közvetíteni ügyfeleinknek. 

Felkerült a BAR-listára? És azt tudja, hogy milyen nehéz lekerülni onnét? Öt évig feketelistára kerül, akkor is látni fogják, hogy BAR-listán volt, amikor már arra sem emlékszik, miért. De higgye el, hogy a bankokat nem is érdekli a miért. 

A lényeg: szerepelt-e már vagy nem. Ők nem foglalkoznak egyéni problémákkal. Mi viszont annál inkább, pontosan ezért is jött létre a Hitelhouse.com - hogy közvetítsen a bank és az ügyfelek között, hogy Önnek ne magányos farkasként kelljen szembeszállnia (mert bizony néha valóban erről van szó!) az oly nagy hatalmú bankokkal. 

Cégünk minden típusú hietel felvételénél segíti Önt, hogy minél jobb kondíciókat találhasson, és minél jobb hitelszerződést köthessen, legyen szó jelzáloghitelről, autóhitelről, lakáshitelről, egyszóval bármiről. Mi is tudjuk, hiszen évek óta napi kapcsolatban vagyunk több bankkal, hogy a pénzintézetekben milyen az ügyintézés, és mennyire tartják azokat az ügyfeleket, akiket meg kellene becsülniük, hiszen belőlük élnek.

Különösen igaz a negatív megkülönböztetés a BAR-listásokra, akikre úgy néznek, mintha embert öltek volna. Ugorjon át egy lépést, hagyja ránk a bankokkal való tárgyalást, és lépjen kapcsolatba inkább emberi hangot megütő munkatársainkkal.

Ha a hitelkalkulátorral kiszámolt havi törlesztőrészlet elnyeri tetszését, vegye fel velünk a kapcsolatot, és a részletes tájékozódás után megkeressük Önnek a legjobb hitelt, majd megkötni is segítünk azt. És mindezt természetesen ingyen - mert mi nem egy bank vagyunk…

 


Legyen Ön is ügyfelünk, legyen Ön is elégedett! Keressen minket bizalommal!


PARTNEREINK


         


 

 

 

 

HÍREK

Devizahitel tiltásról minden banknak más jut az eszébe

-2010.07.02.

Továbbra is teljes a káosz a devizahitelpiacon, a bankok ugyanis nem egységesen értelmezték Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter szavait

bővebben...


Vége a devizahitelezésnek!
-2010-07-02 

Összhangban a tegnapi kormányszóvivői tájékoztatón elhangzottakkal, a forinttól eltérő devizanemű, lakossági és mikrovállalati jelzáloggal fedezett hitelek esetében azonnali intézkedéseket léptet hatályba az Erste Bank Hungary Nyrt.

bővebben...


Összeomlik a lízingpiac? 7,5 Mrd Ft bankadóra számíthat a veszteséges lízingszektor

-2010-06-29 
A lízing szektor az előzetes egyeztetések szerint mintegy 7,5 Mrd Ft bankadóra számíthat, ami nagyon nehéz helyzetbe hozhatja a lízingcégeket. A Lízingszövetség tagjai a 2009-es évet 24 milliárd forint veszteséggel zárták, miközben összesített jegyzett tőkéjük 15%-kal, 66 Mrd Ft-ra csökkent.

bővebben...


A bankadó miatt széteshet a lízingpiac?
- 2010.06.26.

Az előzetes információk alapján a lízingszektor hozzávetőlegesen 7,5 milliárd forint összegű bankadó megfizetésére számíthat, ami rendkívül nehéz helyzetet teremtene a lízingcégek számára. A Lízingszövetség tagjai tavaly 24 milliárd...

bővebben...


Az AXA megszünteti a deviza alapú hitelek
- 2010.06.26.

Az AXA Bank bejelentette, hogy nem sokkal a svájci frank alapon történő hitelnyújtás felfüggesztése után megszünteti...

bővebben


Továbbra is van igény a fogyasztási hitelekre
- 2010.06.26.

Milyen szempontokat tartanak lényegesnek a hitelfelvevők fogyasztási kölcsön igénylésekor? Kedvező kamat, gyors hitelügyintézés, kevés adminisztráció, egyszerű előzetes hitelbírálat, újratöltődő hitelkeret. 

 

Hírek

 • Adómentes munkáltatói támogatás! További segítség a devizahiteleseknek
  2011-11-30 08:47:38

  A Fidesz szóvivője csütörtöki sajtótájékoztatóján bejelentette, hogy a munkaadók adómentes támogatást adhatnak dolgozóiknak 7,5 millió forintig a rögzített árfolyamú végtörlesztésre .

   

  tovább...

 • Téli lakás- és jelzáloghitel akció
  2011-11-30 08:39:31

  Kiemelt partnerünknél nincs megállás! Télen is különleges kedvezményekkel állnak lakásvásárlási vagy szabad felhasználású hitelt felvenni szándékozó ügyfeleink rendelkezésére.

  Az akció részletei:

  • Elengedik a hitelbírálat díját mind lakás-, mind szabad felhasználású hitelnél
  • Átvállalják az értékbecslés díját, az összes ingatlanfedezetre – előzetesen sem merül fel!
  • Elengedik a TAKARNET lekérdezés díját befogadáskor az összes ingatlanfedezetre

  Tovább...

Asztali nézet