MENÜ

online hitelek
 
    



Munkanélküliség esetére szóló biztosítás

ÁTMENETI PÉNZÜGYI NEHÉZSÉGEK?

 

Sajnos előfordulhat bármelyikünkkel, hogy munkanélküliség, vagy betegség miatt hónapokig nem kapunk fizetést. Ilyenkor bekövetkezhet, hogy nem tudjuk fizetni hitelünk törlesztő-részleteit, és így az egyik legfontosabb értékünk kerül közvetlen veszélybe. Cégünkkel szerődött biztosító az első és egyetlen kifejezetten hitelfedezeti biztosításra specializálódott cég a magyar piacon.

 

A hitelfedezeti biztosítás egy olyan egyedülálló pénzügyi védelem, mely közvetlenül az Ön által felvett hitelhez köthető. Előre nem látható esemény bekövetkezésekor a biztosító átvállalja a fennálló tőketartozás kifizetését vagy meghatározott ideig, mentesíti Önt a havi törlesztő részletek megfizetésétől. Ezekre a nehézségeket okozó élethelyzetekre fejlesztette ki a Biztosító és a Biztosításközvetítő Kft. ügyfelei részére a törlesztési biztosítást, amely megóvja lakását, családját és családi költségvetését a váratlanul bekövetkező eseményektől.

 

Megóvja egyik legfontosabb értékét - az otthonát - azokban az esetekben, amikor életkörülménye változása miatt nehéz pénzügyi helyzetbe kerül Lakását, lakáshitelét teljes biztonságban érezheti váratlan élethelyzetekben is Biztonságban érezheti és tervezhetővé teszi családi költségvetését Nehéz helyzetekben a biztosító átvállalja a lakáshitel teljes törlesztőrészletének megfizetését Egyes esetekben a teljes hiteltartozást is megtéríti Ön helyett

 

 


Legyen Ön is ügyfelünk, legyen Ön is elégedett! Keressen minket bizalommal!


PARTNEREINK


         


 

 

 

 

HÍREK

Devizahitel tiltásról minden banknak más jut az eszébe

-2010.07.02.

Továbbra is teljes a káosz a devizahitelpiacon, a bankok ugyanis nem egységesen értelmezték Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter szavait

bővebben...


Vége a devizahitelezésnek!
-2010-07-02 

Összhangban a tegnapi kormányszóvivői tájékoztatón elhangzottakkal, a forinttól eltérő devizanemű, lakossági és mikrovállalati jelzáloggal fedezett hitelek esetében azonnali intézkedéseket léptet hatályba az Erste Bank Hungary Nyrt.

bővebben...


Összeomlik a lízingpiac? 7,5 Mrd Ft bankadóra számíthat a veszteséges lízingszektor

-2010-06-29 
A lízing szektor az előzetes egyeztetések szerint mintegy 7,5 Mrd Ft bankadóra számíthat, ami nagyon nehéz helyzetbe hozhatja a lízingcégeket. A Lízingszövetség tagjai a 2009-es évet 24 milliárd forint veszteséggel zárták, miközben összesített jegyzett tőkéjük 15%-kal, 66 Mrd Ft-ra csökkent.

bővebben...


A bankadó miatt széteshet a lízingpiac?
- 2010.06.26.

Az előzetes információk alapján a lízingszektor hozzávetőlegesen 7,5 milliárd forint összegű bankadó megfizetésére számíthat, ami rendkívül nehéz helyzetet teremtene a lízingcégek számára. A Lízingszövetség tagjai tavaly 24 milliárd...

bővebben...


Az AXA megszünteti a deviza alapú hitelek
- 2010.06.26.

Az AXA Bank bejelentette, hogy nem sokkal a svájci frank alapon történő hitelnyújtás felfüggesztése után megszünteti...

bővebben


Továbbra is van igény a fogyasztási hitelekre
- 2010.06.26.

Milyen szempontokat tartanak lényegesnek a hitelfelvevők fogyasztási kölcsön igénylésekor? Kedvező kamat, gyors hitelügyintézés, kevés adminisztráció, egyszerű előzetes hitelbírálat, újratöltődő hitelkeret.



 

 

Hírek

 • Adómentes munkáltatói támogatás! További segítség a devizahiteleseknek
  2011-11-30 08:47:38

  A Fidesz szóvivője csütörtöki sajtótájékoztatóján bejelentette, hogy a munkaadók adómentes támogatást adhatnak dolgozóiknak 7,5 millió forintig a rögzített árfolyamú végtörlesztésre .

   

  tovább...

 • Téli lakás- és jelzáloghitel akció
  2011-11-30 08:39:31

  Kiemelt partnerünknél nincs megállás! Télen is különleges kedvezményekkel állnak lakásvásárlási vagy szabad felhasználású hitelt felvenni szándékozó ügyfeleink rendelkezésére.

  Az akció részletei:

  • Elengedik a hitelbírálat díját mind lakás-, mind szabad felhasználású hitelnél
  • Átvállalják az értékbecslés díját, az összes ingatlanfedezetre – előzetesen sem merül fel!
  • Elengedik a TAKARNET lekérdezés díját befogadáskor az összes ingatlanfedezetre

  Tovább...

Asztali nézet