MENÜ

online hitelek
 
    


 

Mi segítünk a legjobb hitel kiválasztásában

25 Bank hitelei egy helyen

Miért forduljon hitelközvetítőhöz?
Ma, amikor minden fillér számít, a kölcsönközvetítésben a legfontosabb tényező az, hogy ingyen van. Munkatársaink évek vagy - idősebb kollégáink - évtizedek óta dolgoznak a bankszakmában, és a felgyülemlett tapasztalatot teljesen ingyenesen állítják az ön szolgálatába. Ennek az oka egyszerű: mi nem a pénzhiányban levő, kölcsönre szoruló ügyfélen, hanem a bankon hajtjuk be szolgáltatásunk díját. A hitelközvetítés során a legjobb kondíciókat nyújtó bankokhoz visszük ügyfeleket. Furcsa lenne, ha nem a bank, hanem az ügyfél fizetne még ezért is.

 

 

 


Banki kölcsön

Ha szétnéz honlapunkon, láthatja, hogy nincs olyan hiteltípus, amellyel ne foglalkoznánk. Ez aktív munkát jelent: munkatársaink folyamatosan figyelik a hitelpiacot, kiválasztják a legjobb kölcsönöket, és mindig azt ajánlják a hozzánk fordulóknak. Ha a feltételek változnak, mi is azonnal alkalmazkodunk. Cégünk tehát megkeresi Önnek a legjobb kölcsönt, bármilyen célra és módon szeretné is felvenni azt. Nem kell a bankokat járnia, nem kell brossúrákat nézegetnie, nem kell időt és energiát fordítania a kölcsönök kiválogatására. Ezt mi megtesszük Ön helyett. Sőt szolgáltatásaink közé tartozik a régi, rossz hitelek kiváltása is, a hitelkiváltó kölcsönök közvetítése. Vagyis ha csak későn talált meg bennünket, miután már felvett egy havonta sokba kerülő hitelt, még nincs veszve semmi: kedvezőbb kölcsönre váltjuk önnek, hogy ne okozzon olyan anyagi megterhelést!


Milyen típusú kölcsönökkel foglalkozunk?

Mindenfélével. Kicsit bővebben: olyan hiteleket közvetítünk, amelyeket jellemzően magánszemélyek vagy kisebb vállalkozások, esetleg közepes méretű cégek vesznek fel, általában néhány százezertől néhány százmillió forintig terjed a skála.

A kínálatba minden beletartozik, amit csak egy bank nyújtani tud:

szabad felhasználású jelzálogkölcsön kölcsön lakásvásárláshoz és lakásfelújításhoz
adósságrendezés, rossz kölcsönök kiváltása kedvezőbbre
KHR-listás ügyfeleknek is segítünk pénzhez jutni
gyorshitel BAR-listásoknak is
egyszerűsített személyi kölcsön
osztrák hitelek adóslistásoknak


Ha hitelt szeretne igényelni

Fontos, hogy a számunkra legkedvezőbb hitelkonstrukciót válasszuk. Természetesen nem minden esetben tudjuk ügyfeleink részére a  al legkissebb költségű hitelt kiválasztani, így egy személyre szabott hiteltermék kiválasztása nem egyszerű folyamat. Mindenki igénye, és hitelképességnek megfelelő háttere más feltételeket támaszthat, ezért a hitel választása is egy speciális folyamat. Vegye fel munkatársainkkal a kapcsolatot, kérjen tanácsot tőlünk, hogy segítségünkkel eligazodjon egy hiteligénylés folyamatában. Mi törekszünk ügyfeleink részére a legkedvezőbb hitelkonstrukciót megtalálni, még akkor is, amikor már  szinte lehetetlennek tűnik a helyzet. Lehet ez végrehajtás, APEH tartozás, felmondott hitel, akár bár lista is, ( bizonyos feltételek mellett) nálunk megoldást kaphat az ezeket érintő hitelekre, a jól megfontolt kiválasztására és megfelelő ügyintézésére.


Segítünk a választásban, hogy költséget takarítson

A bankok a szigorítások következtében, csak szigorú kritériumoknak alátámasztott, beminősítésnek megfelelt ügyfelek részére folyósít hitelt .Ezért nagyon fontos a megfelelő hitel konstrukció kiválasztása. Ebben segítségére leszünk Önnek, hogy időt és pénzt megtakarítva, megkíméljük az esetleges  banki elutasítástól, és megtaláljuk az Ön számára legkedvezőbb személyre szabott konstrukciót.


Válasszon minket..

A honlapunkon keresztül kitöltött adatlapot elektronikus formában eljutatja hozzánk, ami alapján munkatársain 1-2 órán belül elvégeznek egy előszűrést,és minden kötelezettség nélkül 24 órán belül visszahívjuk telefonon, hogy egy rövid ajálattal szolgáljunk. Ennél egyszerűbb és gyorsabb megoldás nincsen, hogy Ön hitelhez jusson. Igénylését követően az Ön által megadott adatok alapján 24 órán belül összeállítunk egy csomagot, átnézzük, hogy milyen konstrukció felel meg az Ön igényeinek, így munkatársunk már felkészülten személyre szabott hitelkonstrukciót tud mutatni egy későbbi, tájékoztató időpontban.


Ügyfélcentrikus hozzáálásunk szerint kiválasztjuk Önnek több banki  konstrukció közül a legmegfelelőbb hitel ajánlatot, és ha igényli, a későbbiekben kedvezőbb hitelt keresünk Önnek. Akár induló banki költségek nélkül is. Számos problémára megoldást tudunk nyújtani, amit egy kereskedelmi bank nem fogad be, így mint APEH tartozás, felmondott hitel, végrehajtás, szocpol, bár lista, közüzemi tartozás stb... Célunk, hogy ügyfeleinket a megfelelő hitelhez juttassuk.Legyen Ön is ügyfelünk, legyen Ön is elégedett! Keressen minket bizalommal!


PARTNEREINK 

 

Országos Hálózati partnerünk:

 

 

 

Módosul a banki adós lista KHR/BÁR

2011-02-17 10:09:37

Módosult a Hitelintézetekről és pénzügyi vállalkozásokról szóló törvény (Hpt.) KHR szabályokkal kapcsolatos része!

2011. január 1-től azoknál az ügyfeleknél, akik rendezik tartozásukat, a passzív KHR státusz időtartama 5 évről 1 évre csökken. Ez visszamenőleg is érvényes, vagyis azon ügyfelek adatai, akik már elérték a több, mint 1 éves passzív státuszban eltöltött időt a tartozásuk kifizetése óta,2011. március 31-ig törlésre kerülnek a KHR listáról.

Kétféle KHR-státusz létezik:

- Aktív KHR : Amennyiben még fennálló tartozása van az Ügyfélnek abból a hitelből, mellyel felkerült a KHR-re, akkor az Ügyfél aktív KHR státusszal szerepel a listán mindaddig, amíg a tartozás meg nem szűnik.
- Passzív KHR: Ha a tartozás lezárult, akkor passzív KHR státusszal fog szerepelni a listán. Ennek hossza attól függ, hogy mivel zárult a tartozás – 1 év, ha az ügyfél rendezi, 5 év minden más esetben (pl. veszteségként leírás).


 

Ingyenes apróhirdetés Érdekes Weblap Szavazás

 

Asztali nézet