MENÜ

online hitelek
 
    


Hitelkiváltás

 


Hitelkiváltás után érdeklődik? Korábban felvett hiteleit szeretné kiváltani? Csökkenteni szeretné havi törlesztőrészleteit? Az elérhető legkedvezőbb hitellehetőséget szeretné megtalálni?

A hitelkiváltás egy olyan hitel konstrukció, amiben jelenlegi hiteleit átdolgozva, jelentős megtakarítás érhető el havi szinten, így egy kedvezőbb és olcsóbb törlesztőrészlete lehet.

A hitelkiváltás ezen kívül azzal is kecsegtet - ha nincs túlságosan eladósodva - hogy a hitelkiváltást követően akár szabadfelhasználású hitelhez is juthat. Ez mind egy korszerű hitelben érheti el.


Minden hitel esetében eljön az a pillanat, mikor érdemes felülvizsgálnunk, hogy a piacon van-e ennél kedvezőbb. Ilyenkor is jó döntés lehet a hitelkiváltás, ugyanis jelentős összegeket is megspórolhat egy jobb és kedvezőbb hitel esetében.


Abban az esetben is jó megoldás a hitelkiváltás, ha összes hitele esetében túl sok a havi törlesztőrészlet és szeretné összes hitelét - hitelkártya, személyi hitel, jelzálog hitel - egy hosszabb futamidejű és olcsóbb havi törlesztőrészleteket hozó konstrukcióra kiváltani.


Ebben segíthet Önnek az online-hitelek csapata. Megkeres minket és az Ön kondícióinak megfelelően keresünk Önnek egy olyan megoldást, amivel havi kiadásait jelentősen lefaraghatja, egy hitelkiváltást követően.


A bankok akcióiban sokszor olyan hitelekkel is találkozhatunk, ami meglévő hitelünknél jóval kedvezőbbek. Ilyenkor érdemes nem csak az adható kedvezményekre koncentrálni - folyósítási díj, közjegyzői díj - hanem arra is, hogy ez hosszú távon is jóval kedvezőbb legyen, mint jelenlegi hitelünk.


A klasszikus hitelkiváltás az ingatlan tulajdoni lapján szereplő hitel átdolgozását jelenti. Minden jelzálog típusú hitelt hosszú időre veszünk fel, de nincs rá semmi garancia, hogy ez a hitel a későbbiekben - 5 év - ugyanúgy kedvező marad. Így mindig érdemes az évek előrehaladtával érdeklődni arról, hogy van-e olyan hitelkonstrukció amivel kiválthatjuk jelenlegi nem feltétlenül kedvező hitelünket.

Egy jól kiválasztott hitel esetén drasztikusan csökkenthetjük havi kiadásunkat, így ha hitelének költségeit szeretné maximalizálni, akkor keressen minket elérhetőségeinken.


Legyen Ön is ügyfelünk, legyen Ön is elégedett! Keressen minket bizalommal!


PARTNEREINK


         


 

 

 

 

HÍREK

Devizahitel tiltásról minden banknak más jut az eszébe

-2010.07.02.

Továbbra is teljes a káosz a devizahitelpiacon, a bankok ugyanis nem egységesen értelmezték Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter szavait

bővebben...


Vége a devizahitelezésnek!
-2010-07-02 

Összhangban a tegnapi kormányszóvivői tájékoztatón elhangzottakkal, a forinttól eltérő devizanemű, lakossági és mikrovállalati jelzáloggal fedezett hitelek esetében azonnali intézkedéseket léptet hatályba az Erste Bank Hungary Nyrt.

bővebben...


Összeomlik a lízingpiac? 7,5 Mrd Ft bankadóra számíthat a veszteséges lízingszektor

-2010-06-29 
A lízing szektor az előzetes egyeztetések szerint mintegy 7,5 Mrd Ft bankadóra számíthat, ami nagyon nehéz helyzetbe hozhatja a lízingcégeket. A Lízingszövetség tagjai a 2009-es évet 24 milliárd forint veszteséggel zárták, miközben összesített jegyzett tőkéjük 15%-kal, 66 Mrd Ft-ra csökkent.

bővebben...


A bankadó miatt széteshet a lízingpiac?
- 2010.06.26.

Az előzetes információk alapján a lízingszektor hozzávetőlegesen 7,5 milliárd forint összegű bankadó megfizetésére számíthat, ami rendkívül nehéz helyzetet teremtene a lízingcégek számára. A Lízingszövetség tagjai tavaly 24 milliárd...

bővebben...


Az AXA megszünteti a deviza alapú hitelek
- 2010.06.26.

Az AXA Bank bejelentette, hogy nem sokkal a svájci frank alapon történő hitelnyújtás felfüggesztése után megszünteti...

bővebben


Továbbra is van igény a fogyasztási hitelekre
- 2010.06.26.

Milyen szempontokat tartanak lényegesnek a hitelfelvevők fogyasztási kölcsön igénylésekor? Kedvező kamat, gyors hitelügyintézés, kevés adminisztráció, egyszerű előzetes hitelbírálat, újratöltődő hitelkeret. 

 

Hírek

 • Adómentes munkáltatói támogatás! További segítség a devizahiteleseknek
  2011-11-30 08:47:38

  A Fidesz szóvivője csütörtöki sajtótájékoztatóján bejelentette, hogy a munkaadók adómentes támogatást adhatnak dolgozóiknak 7,5 millió forintig a rögzített árfolyamú végtörlesztésre .

   

  tovább...

 • Téli lakás- és jelzáloghitel akció
  2011-11-30 08:39:31

  Kiemelt partnerünknél nincs megállás! Télen is különleges kedvezményekkel állnak lakásvásárlási vagy szabad felhasználású hitelt felvenni szándékozó ügyfeleink rendelkezésére.

  Az akció részletei:

  • Elengedik a hitelbírálat díját mind lakás-, mind szabad felhasználású hitelnél
  • Átvállalják az értékbecslés díját, az összes ingatlanfedezetre – előzetesen sem merül fel!
  • Elengedik a TAKARNET lekérdezés díját befogadáskor az összes ingatlanfedezetre

  Tovább...

Asztali nézet