MENÜ

online hitelek
 
    


Lakásvásárlási hitel 

 

Ha nálunk igényel lakáshitel terméket, akkor az űrlap elküldését követő 1 órában kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot és megkeresi Önnek a legkedvezőbb lakáshitel terméket.


Milyen jellemzői vannak a lakáshitel terméknek?

A hitel összege a megvásárolandó ingatlan 40-90%-ig is terjedhet. Ha Önnek van másik bevonható ingatlanja, akkor akár az egész vételár hitelből finanszírozható. A lakáshitel futamideje 1-40 évig terjedhet a változók figyelembevételével. Akár passzív BAR listás ügyfelek is igényelhetik.

A hitelhez kötött lakástakarék pénztár jelentős havi törlesztő részlet csökkenést okozhat, melynek mértéke elérheti a 15%-ot is. Jövedelem nélkül is igényelhető, de ebben az esetben az ingatlan csak kis része finanszírozható banki hitelből. Türelmi idővel is felvehető, amiben maximum 10 évig jelentősen kedvezőbb havi részletekben törleszthet.


A lakáshitel forint alapon is igényelhető, ennek mértéke állami támogatás nélkül az ingatlan 40-80%-a lehet. A THM mértéke ebben az esetben 14-18% is lehet. A finanszírozás mértékét nagyban befolyásolja a hiteligénylő/k jövedelmi helyzete.

A lakáshitel deviza alapon is elérhető, itt a svájci frank eddig betöltött szerepét felváltotta az euró alapú lakáshitel. Egyes bankoknál kedvező havi törlesztőrészletekkel és állandóan monitorozott kicsi árfolyamkockázattal lehet elérni. Segítségünkkel kedvező hitelhez juttatjuk, keressen minket.

A lakáshitel felvehető türelmi idővel is, ilyenkor csak a kamatot és a kezelési költséget kell fizetnünk. Ennek lejárta után kezdjük el törleszteni a tőke részt. Az ilyen típusú hiteleket azon ügyfeleinknek ajánljuk, akik jelentős megtakarítást tudnak elérni a hitel türelmi időszaka alatt, így lejártakor a tőkerész meghatározott részét ki tudják váltani.

A lakáshitel felvehető szociális alapon is, így állami támogatás igénylése esetén kedvező forint alapú lakáshitelt kaphat. Még nem tudja, hogy milyen hitelre jogosult? Nem tudta eldönteni, hogy állami támogatású vagy piaci kamatozású lakáshitelre van szüksége?


Hívjon minket, vagy töltse ki hiteligénylő űrlapunkat és órákon belül megkeressük önnek a megfelelő lakáshitel terméket. Velünk biztosan hitele lesz.

Hitel szakértőink csak az Ön hívására vagy űrlapunk kitöltésére várnak. Írjon vagy hívjon minket, és a segítség nem marad el.

Legyen Ön is ügyfelünk, legyen Ön is elégedett! Keressen minket bizalommal!


PARTNEREINK


         


 

 

 

 

HÍREK

Devizahitel tiltásról minden banknak más jut az eszébe

-2010.07.02.

Továbbra is teljes a káosz a devizahitelpiacon, a bankok ugyanis nem egységesen értelmezték Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter szavait

bővebben...


Vége a devizahitelezésnek!
-2010-07-02 

Összhangban a tegnapi kormányszóvivői tájékoztatón elhangzottakkal, a forinttól eltérő devizanemű, lakossági és mikrovállalati jelzáloggal fedezett hitelek esetében azonnali intézkedéseket léptet hatályba az Erste Bank Hungary Nyrt.

bővebben...


Összeomlik a lízingpiac? 7,5 Mrd Ft bankadóra számíthat a veszteséges lízingszektor

-2010-06-29 
A lízing szektor az előzetes egyeztetések szerint mintegy 7,5 Mrd Ft bankadóra számíthat, ami nagyon nehéz helyzetbe hozhatja a lízingcégeket. A Lízingszövetség tagjai a 2009-es évet 24 milliárd forint veszteséggel zárták, miközben összesített jegyzett tőkéjük 15%-kal, 66 Mrd Ft-ra csökkent.

bővebben...


A bankadó miatt széteshet a lízingpiac?
- 2010.06.26.

Az előzetes információk alapján a lízingszektor hozzávetőlegesen 7,5 milliárd forint összegű bankadó megfizetésére számíthat, ami rendkívül nehéz helyzetet teremtene a lízingcégek számára. A Lízingszövetség tagjai tavaly 24 milliárd...

bővebben...


Az AXA megszünteti a deviza alapú hitelek
- 2010.06.26.

Az AXA Bank bejelentette, hogy nem sokkal a svájci frank alapon történő hitelnyújtás felfüggesztése után megszünteti...

bővebben


Továbbra is van igény a fogyasztási hitelekre
- 2010.06.26.

Milyen szempontokat tartanak lényegesnek a hitelfelvevők fogyasztási kölcsön igénylésekor? Kedvező kamat, gyors hitelügyintézés, kevés adminisztráció, egyszerű előzetes hitelbírálat, újratöltődő hitelkeret. 

 

Hírek

 • Adómentes munkáltatói támogatás! További segítség a devizahiteleseknek
  2011-11-30 08:47:38

  A Fidesz szóvivője csütörtöki sajtótájékoztatóján bejelentette, hogy a munkaadók adómentes támogatást adhatnak dolgozóiknak 7,5 millió forintig a rögzített árfolyamú végtörlesztésre .

   

  tovább...

 • Téli lakás- és jelzáloghitel akció
  2011-11-30 08:39:31

  Kiemelt partnerünknél nincs megállás! Télen is különleges kedvezményekkel állnak lakásvásárlási vagy szabad felhasználású hitelt felvenni szándékozó ügyfeleink rendelkezésére.

  Az akció részletei:

  • Elengedik a hitelbírálat díját mind lakás-, mind szabad felhasználású hitelnél
  • Átvállalják az értékbecslés díját, az összes ingatlanfedezetre – előzetesen sem merül fel!
  • Elengedik a TAKARNET lekérdezés díját befogadáskor az összes ingatlanfedezetre

  Tovább...

Asztali nézet