MENÜ

online hitelek
 
    


Személyi kölcsön


Személyi kölcsönt szeretne igényelni ingatlanfedezet nélkül és az elérhető legkedvezőbb megoldást keresi? Nem szeretné a bankokat végigjárni, de a legjobb és legkényelmesebb megoldás érdekli?

Valósítsa meg elképzeléseit és igényeljen személyi kölcsönt online, kényelmesen, akár otthonából is.

 1. Adja meg elérhetőségét és a bank munkatársai 24 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot.
 2. Az előminősítés telefonon megtörténik, csak válaszolnia kell néhány egyszerű kérdésre.
 3. Pozitív előzetes hitelbírálat esetén akár házhoz is mennek a szükséges papírokért.
 4. A pénz napokon belül a számláján lehet.

Az alábbiakban röviden összefoglaljuk azokat a dolgokat, amikkel személyi kölcsön igénylés esetén mindenképpen tisztában kell lennie:

 • A felvehető hitelösszeg: 300.000 Ft-tól 3.000.000 Ft-ig terjed.
 • Lehetséges futamidő: Legfeljebb  96 hónap
 • Alsó korhatár: 18 év
 • Állandó magyarországi lakcím
 • Rendszeres jövedelem
 • Vezetékes telefon vagy közvetlen elérhetőség
 • A munkaviszonyban nem áll próbaviszony vagy felmondás alatt

További fontos tudnivalók, amire személyi kölcsön igénylés során figyelni kell:

 • A hiteligénylő nem szerepelhet a KHR rendszerben sem aktív sem passzív státusszal. Online igényelhető személyi kölcsön esetében a BAR lista tehát kizáró ok. Egyetlen olyan bankpartnerünk van jelenleg, ahol a 2 éve lezárt KHR státusz nem akadály személyi kölcsön igénylés esetén ez a lehetőség azonban csak személyesen igényelhető irodáinkban, honlapunkon keresztül nem.
 • Alkalmazotti munkaviszony esetén a jövedelemnek minden esetben folyószámlára kell érkeznie. Kézbe kapott fizetés esetén személyi kölcsön nem igényelhető.
 • A felvehető hitel összege nem lehet nagyobb, mint a rendelkezésre álló jövedelem 5-6 szorosa, adóstárs bevonása esetén 7-8 szorosa. A meglévő hitelek és a most felvenni kívánt hitel együttes havi törlesztő részletei nem lehetnek magasabbak, mint az igazolt jövedelem 30-40%-a. Ebbe bele kell férnie a már meglévő hiteleknek a részleteinek is.
 • A folyószámla kivonaton látható, fedezethiány miatt visszautasított megbízások a hitelkérelem elutasítását jelentik nagy valószínűséggel.
 • A csatolt közüzemi számlán különösen ügyeljünk a fizetési határidőre. Késedelmesen befizetett számla is elutasítást jelenthet. Mindig ellenőrizzük a fizetési határidőt és befizetés dátumát.
 • A lakossági folyószámlán látható negatív záróegyenleg, vagy a jóváhagyott hitelkeret túllépése is számos negatív pontot jelenthet a hiteligénylés során.

 

 


Legyen Ön is ügyfelünk, legyen Ön is elégedett! Keressen minket bizalommal!


PARTNEREINK 

 

 

 

HÍREK

Devizahitel tiltásról minden banknak más jut az eszébe

-2010.07.02.

Továbbra is teljes a káosz a devizahitelpiacon, a bankok ugyanis nem egységesen értelmezték Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter szavait

bővebben...


Vége a devizahitelezésnek!
-2010-07-02

Összhangban a tegnapi kormányszóvivői tájékoztatón elhangzottakkal, a forinttól eltérő devizanemű, lakossági és mikrovállalati jelzáloggal fedezett hitelek esetében azonnali intézkedéseket léptet hatályba az Erste Bank Hungary Nyrt.

bővebben...


Összeomlik a lízingpiac? 7,5 Mrd Ft bankadóra számíthat a veszteséges lízingszektor

-2010-06-29
A lízing szektor az előzetes egyeztetések szerint mintegy 7,5 Mrd Ft bankadóra számíthat, ami nagyon nehéz helyzetbe hozhatja a lízingcégeket. A Lízingszövetség tagjai a 2009-es évet 24 milliárd forint veszteséggel zárták, miközben összesített jegyzett tőkéjük 15%-kal, 66 Mrd Ft-ra csökkent.

bővebben...


A bankadó miatt széteshet a lízingpiac?
- 2010.06.26.

Az előzetes információk alapján a lízingszektor hozzávetőlegesen 7,5 milliárd forint összegű bankadó megfizetésére számíthat, ami rendkívül nehéz helyzetet teremtene a lízingcégek számára. A Lízingszövetség tagjai tavaly 24 milliárd...

bővebben...


Az AXA megszünteti a deviza alapú hitelek
- 2010.06.26.

Az AXA Bank bejelentette, hogy nem sokkal a svájci frank alapon történő hitelnyújtás felfüggesztése után megszünteti...

bővebben


Továbbra is van igény a fogyasztási hitelekre
- 2010.06.26.

Milyen szempontokat tartanak lényegesnek a hitelfelvevők fogyasztási kölcsön igénylésekor? Kedvező kamat, gyors hitelügyintézés, kevés adminisztráció, egyszerű előzetes hitelbírálat, újratöltődő hitelkeret. 

 

 

Hírek

 • Adómentes munkáltatói támogatás! További segítség a devizahiteleseknek
  2011-11-30 08:47:38

  A Fidesz szóvivője csütörtöki sajtótájékoztatóján bejelentette, hogy a munkaadók adómentes támogatást adhatnak dolgozóiknak 7,5 millió forintig a rögzített árfolyamú végtörlesztésre .

   

  tovább...

 • Téli lakás- és jelzáloghitel akció
  2011-11-30 08:39:31

  Kiemelt partnerünknél nincs megállás! Télen is különleges kedvezményekkel állnak lakásvásárlási vagy szabad felhasználású hitelt felvenni szándékozó ügyfeleink rendelkezésére.

  Az akció részletei:

  • Elengedik a hitelbírálat díját mind lakás-, mind szabad felhasználású hitelnél
  • Átvállalják az értékbecslés díját, az összes ingatlanfedezetre – előzetesen sem merül fel!
  • Elengedik a TAKARNET lekérdezés díját befogadáskor az összes ingatlanfedezetre

  Tovább...

Asztali nézet